Buna Seara!!!
Am fost si eu prins cu permisul suspendat in localitatea Bucuresti si am fost cercetat , toate bune si frumoase cazul mi sa solutionat mi sa dat o amenda administrativa de 800 Ron si intrebarea mea este urmatoarea: O sa imi dea si permisul inapoi? Ca am intrebat pe Domnul Prim-Procuror si a zis ca la asta nu sa uitat si sa ma duc la politie cand imi vine solutia akasa .....Stiti cumva daca o sa mi se returneze permisul...
Domnule Estima pe raza judetului Olt miau ridicat permisul ca am trecut printre semibariere ..pe mine mau prins cu permisul suspendat in Bucuresti Judetul Ilfov nu stiu dak stii Dumneavoastra sub pod la Centru Comercial Europa ....si permisul din cate am inteles eu trebuia sa fie de mult timp la Udriste.
Eu am trecut printre semibariere in judetul Olt pe data de 18.08.2009 si la 2 luni dupa aceea ma prins cu permisul suspendat in Bucuresti ..si de atunci , tot sun la Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea si imi zice mereu ca nu sa solutionat
ok.... mersi frumos domnule Estima eu dupa ce voi fii scos din urmarire ar trebuii sa imi ridic permisul de la Udriste sa ma duc cu amenda platita cu buletinul si poate o sa imi mai trebuiasca si alte acte nu stiu sigur ...mie mia fost ridicat permisul la tara in judetul Olt nu ar avea nici un rost sa ma duc akolo ca eu am mutatie de Bucuresti si totul a fost trimis la Udriste....
Akuma sper sa scap mai repede ca a trecut vreo 3 luni de cand intreb daca mi sa solutionat dosarul si mereu aceelasi raspuns este inca in curs sa ajunga la judecator sau procuror nu prea ma pricep e prima oara cand trec prin aja ceva..
Se poate si un numar de telefon domnule avocat Claudiu? sau o adresa de mail? Poate ma ajutati si pe mine in legatura cu permisul, poate reusesc sa imi iau o amenda administrativa si permisul inapoi :X
mi sa ridicat permisul pentru trecere la cale ferata printre semibariere :( si in rest nu am mai avut antecedente sau altele politistul a scris in dosar de bine nu a scris nimica de rau ca am citit si dosarul cat de cat ....acuma o sa ramana sa angajez un avocat bun poate imi prezinta cineva un avocat bun sau un nr de telefon un id de mess ceva:P care ar putea rezolva totul cu bine
Pana acuma am colaborat cu tot ce mi sa zis am fost la parchet la buftea si mi-au zis ca inca nu sa solutionat dosarul sa mai sun din cand in cand pana mi se solutioneaza ... ar trebuii sa mai sun si astazi sa vedem ce raspuns imi da cei de la parchet , si o sa angajez un avocat , sper ca totul sa se termine cu bine si sa fiu norocos ....
o intrebare as mai avea ar putea sa imi dea amenda administrativa si sa imi dea permisul inapoi...>?
pey am zis ca o sa imi angajez avocat dar inca nu sa solutionat dosarul...domni politisti miau zis ca sar putea ori sa ma trimita in instanta ori sa scap cu amenda administrativa si permisul restituit
Am fost si eu prins cu permisul suspendat .....nu am antecedente nu am fost baut am avut toate actele la masina , nu am depasit viteza legala, care sunt consecintele va cer un sfat