avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi s-a solutionat cazul, cand recuperez permisul?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi s-a solutionat cazul, cand recuperez permisul?

Buna Seara!!!
Am fost si eu prins cu permisul suspendat in localitatea Bucuresti si am fost cercetat , toate bune si frumoase cazul mi sa solutionat mi sa dat o amenda administrativa de 800 Ron si intrebarea mea este urmatoarea: O sa imi dea si permisul inapoi? Ca am intrebat pe Domnul Prim-Procuror si a zis ca la asta nu sa uitat si sa ma duc la politie cand imi vine solutia akasa .....Stiti cumva daca o sa mi se returneze permisul...

Cu stima si respect
Cel mai recent răspuns: al3x123 , utilizator 20:32, 11 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prins fara permisul de conducere al3x123 al3x123 Am fost si eu prins cu permisul suspendat .....nu am antecedente nu am fost baut am avut toate actele la masina , nu am depasit viteza legala, care sunt ... (vezi toată discuția)
Cand o sa primesc inapoi permisul? TZEPU TZEPU pe 14 septembrie am condus un aro neinmatriculat pe DN7,fiind tractat de un prieten.aro acela era radiat,nu avea motor,acesta fiind demontat demult.am condus ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat Madalin BCM Madalin BCM Salutare! Am o mare problema și încă nu am găsit un răspuns...pe data de 18.04.2019 mi s-a făcut proces verbal pentru conducerea autovehicului cu ... (vezi toată discuția)