avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Activitate dorinica

Activitate dorinica

Răspuns la discuția Imprumut persoana fizica
nu exista nici o clauza expresa doar ca in loc de 30000 ii voi da 32000 de lei.motivul a fost nerestituirea imprumutului.
Răspuns la discuția pierdere contract de munca
Din 5 persoane chiar niciunul nu gaseste contractul???ok.Ce puteti face ?Contractele de munca au fost inregistrate la o unitate I.T.M?Daca da puteti merge sa va dea nr.de inregistrare si refaceti contractele de munca cu numerele initiale ,chemati salariati sa le resemneze si tot atunci si cererea de angajare iar celelalte documente la fel le refaceti.Fisa de somaj -normal ar fi sa se vada din programul de salarii perioada respectiva intre angajare si somaj sau demisie sau depinde ce aveti dvs.
eu nu inteleg,il are sau nu persoana respectiva? daca nu imi explicati situatia concret nu va pot ajuta!ce legatura au cei 5 necalificati ce au ? ce nu au?
Salariatul nu are un exemplar al contractului de munca?
Buna ziua!Am luat un imprumut de la o persoana fizica in valoare de 30000 de lei.Contractul este intre persoana juridica pe care o reprezint si persoana fizica,pe o perioada de 1 an., S-a facut plingere la politie. ,iar acestia au mers la domiciliul mamei mele .Care sunt urmarile nerambursarii acestiu imprumut si care sunt pasii pe care ar trebui sa ii fac?
Discuție impozit profit
Imi puteti spune ce impozit pe profit vom declara in primul trimestru al anului 2010?
forfetar sau 16%?