avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Imprumut persoana fizica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Imprumut persoana fizica

Buna ziua!Am luat un imprumut de la o persoana fizica in valoare de 30000 de lei.Contractul este intre persoana juridica pe care o reprezint si persoana fizica,pe o perioada de 1 an., S-a facut plingere la politie. ,iar acestia au mers la domiciliul mamei mele .Care sunt urmarile nerambursarii acestiu imprumut si care sunt pasii pe care ar trebui sa ii fac?
Cel mai recent răspuns: dorinica , utilizator 10:15, 29 Mai 2012
Nu ati precizat motivul care a determinat partea sa faca plangere la politie
In situatia in care termenul scadent al contractului.asumat de dvs a expirat,rezulta ca paratea carea imprumutat cu scopul recuperarrii sumei a demarat procedura legala si a formulat plangere catre autoritati
Nu ati precizat daca documentul contine clauze exprese privitoare la situatia neachitarii in termen a obligatiei de restituire imprumut
Daca exista plangere adresata politiei,in calitate de beneficiar al imprumutului si semnatar al contractului,urmeaza sa fiti legal citat pentru clarificarea situatiei
nu exista nici o clauza expresa doar ca in loc de 30000 ii voi da 32000 de lei.motivul a fost nerestituirea imprumutului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de imprumut intre persoane fizice cu garantie imobiliara Iancule79 Iancule79 In anul 2009 am imprumutat sotilor MM, suma 30000 euro si am facut un contract de imprumut in fata avocatului lor - fara dobanda -, prin care se stabilea ... (vezi toată discuția)
Escrocherie dina_pop12 dina_pop12 Buna ziua ! Stiu ca aici gasesc raspunsuri competente !! Am imprumutat unei persoane fizice o suma de bani, acum un an dar fara a incheia nici un act. persoana ... (vezi toată discuția)
Falsuri ContSters129185 ContSters129185 Fara voia mea am devenit girant la un CAR, unde un fost coleg a facut un imprumut, folosind adeverinta falsa de venit, copie dupa C.I.,datele mele personale si ... (vezi toată discuția)