avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pierdere contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pierdere contract de munca

cum procedeaza angajatorul in cazul pierderi dosarului angajatului(dosar ce contine:contract individual de munca,cerere angajare,fisa medicala,fisa de la somaj,cerere angajare,etc)????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:57, 29 Mai 2012
In acest caz, se poate reface dosarul de personal al persoanei respective ...
si cum se procedeaza???de unde se iau toate actele......noi suntem o socitate care are dreptul sa tinem contractele de munca la noi...
Salariatul nu are un exemplar al contractului de munca?
Il are dar sunt 5 muncitori de necalificati care nu il au....si nu stiu cum sa procedez.....
eu nu inteleg,il are sau nu persoana respectiva? daca nu imi explicati situatia concret nu va pot ajuta!ce legatura au cei 5 necalificati ce au ? ce nu au?

Alte discuții în legătură

Codul muncii Daniela8986 Daniela8986 Buna Ziua! Sunt angajata la o institutie de stat din 2007 ca muncitor necalificat.In toate hartiile apar ca ingrijitor(fluturas,protectia munci,fisa ... (vezi toată discuția)
Nu mi-am primit salarul de 7 luni!!! DIANACIOBANU DIANACIOBANU IN ANUL 2007 AM FOST ANGAJATA IN BAZA UNUI CONTRACT DE MUNCA DE ORE.IN FEBRUARIE 2009, CONTRACTUL S A MODIFICAT PE 2 ORE.DIN OCTOMBRIE 2008 NU AM PRIMIT ... (vezi toată discuția)
Drepturile salariale mario4422 mario4422 Bună ziua! Sunt angajată la primarie in funcția de educatoare la un centru de copii, o subramura a compartimentului de asistență socială. Am fost ... (vezi toată discuția)