avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pierdere contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pierdere contract de munca

cum procedeaza angajatorul in cazul pierderi dosarului angajatului(dosar ce contine:contract individual de munca,cerere angajare,fisa medicala,fisa de la somaj,cerere angajare,etc)????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:57, 29 Mai 2012
Daca CIM a fost raportat la ITM prin aplicatia Revisal, puteti sa refaceti contractul de munca, sa-i dati acelasi numar.Pentru fisa medicala solicitati sa va dea un duplicat, in rest cereti copiile de pe documentele care fac obiectul dosarului. Eu v-as propune sa sanctionati persoana care se face vinovata de pierderea dosarului.
georgettegan a scris:

Daca CIM a fost raportat la ITM prin aplicatia Revisal, puteti sa refaceti contractul de munca, sa-i dati acelasi numar.....

Si daca nu a fost raportat la ITM , nu se poate reface? .. din cate stiu , si nu exista tyext de lege care sa ma contrazisa, depunerea/transmiterea c.i.m. la ITM nu are nicio relevanta asupra valabilitatii acestuia.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii Daniela8986 Daniela8986 Buna Ziua! Sunt angajata la o institutie de stat din 2007 ca muncitor necalificat.In toate hartiile apar ca ingrijitor(fluturas,protectia munci,fisa ... (vezi toată discuția)
Nu mi-am primit salarul de 7 luni!!! DIANACIOBANU DIANACIOBANU IN ANUL 2007 AM FOST ANGAJATA IN BAZA UNUI CONTRACT DE MUNCA DE ORE.IN FEBRUARIE 2009, CONTRACTUL S A MODIFICAT PE 2 ORE.DIN OCTOMBRIE 2008 NU AM PRIMIT ... (vezi toată discuția)
Drepturile salariale mario4422 mario4422 Bună ziua! Sunt angajată la primarie in funcția de educatoare la un centru de copii, o subramura a compartimentului de asistență socială. Am fost ... (vezi toată discuția)