Bună ziua! Sunt angajată la primarie in funcția de educatoare la un centru de copii, o subramura a compartimentului de asistență socială. Am fost angajată pe acest post în urma unui concurs fiindu-mi necesară și diploma de facultate PIPP. Pe fluturașul de salariu sunt trecută ca și educatoare dar sunt plătită ca muncitor necalificat, 1900+vechimea. Vă rog să îmi spuneți dacă s-a procedat corect la încadrarea mea. Mentionez că nu am semnat CIM și nici nu știu cine l-a semnat în locul meu. Vă rog frumos să mă ajutati!
Contractul individual de muncă se încheie în baza consimţământului părţilor, în formă scrisă, în limba română, anterior începerii activităţii de către salariat.
Obligaţia de încheiere a contractului individual de muncă în formă scrisă revine angajatorului.
Anterior începerii activităţii, contractul individual de muncă se înregistrează în registrul general de evidenţă a salariaţilor, care se transmite inspectoratului teritorial de muncă.
Angajatorul este obligat ca, anterior începerii activităţii, să înmâneze salariatului un exemplar din contractul individual de muncă.
Angajatorul este obligat să păstreze la locul de muncă o copie a contractului individual de muncă pentru salariaţii care prestează activitate în acel loc.
Nu au trecut 30 de zile de la depunerea cererii. Nelămurirea mea era dacă eram încadrată corect sau nu, ținând cont că am dat concurs pentru funcția de educatoare. De ce sunt plătită ca și necalificat?
Salariu incadrare
mario4422
Buna ziua ! Sunt angajata la o primarie in functia de educatoare ( sunt absolventa de facultate PIPP) la un Centru de zi in cadrul compartimentului de ... (vezi toată discuția)