intr-un bloc construit de 30 de ani trebuie schimbata plasa la caldura in subsol. . exista 5 familii care si-au instalat centrala de apartament si nu doresc sa contribuie la inlocuirea instalatiei. ce fac ceilalti locatari sau cine ii poate obliga,intrucat au folosit-o si ei 29- 30 de ani. si asa sunt nemultumiti ca platesc cota-parte pentru tevile care trec prin apartamentul lor.va rog sa ne raspundeti urgent ,pentru ca e bloc de pensionari si contributia celorlalti e f. mare pentru ca ni s-au cerut 6000 lei. multumesc !
la 1 iulie 2010 ies la pensie.mi se pare normal ca drepturile salariale cf legii221 restante din perioada oct 2008-oct. 2009 diferentele de fapt sa imi fie acordate pana la data pensionarii si nu esalonat in 3 ani ca la celelalte cadre didactice.am sesizat contabila ca scoala nu trebuie sa aiba nicio datorie la incetarea activitatii dar vrea concret:lege,ordonanta,hotarare sau alt act normativ.nu am gasit in codul muncii.stie cineva unde este stipulata aceasta prevedere?