la 1 iulie 2010 ies la pensie.mi se pare normal ca drepturile salariale cf legii221 restante din perioada oct 2008-oct. 2009 diferentele de fapt sa imi fie acordate pana la data pensionarii si nu esalonat in 3 ani ca la celelalte cadre didactice.am sesizat contabila ca scoala nu trebuie sa aiba nicio datorie la incetarea activitatii dar vrea concret:lege,ordonanta,hotarare sau alt act normativ.nu am gasit in codul muncii.stie cineva unde este stipulata aceasta prevedere?
Sumele pe care le solicitati dvs. provin dintr-o hotarare judecatoreasca probabil definitiva si irevocabila , ori in acest domeniu , in invatamant , este o nebuloasa . Se pare ca s-a ajuns la un acord la nivelul MEC iar in perioada imediat urmatoare va aparea un act normativ emis de Guvern cu privire la achitarea acestor sume .
La momentul la care vorbim nu vi se pot acorda aceste sume de bani ..
Da , sunt de acord ca la iesirea la pensie sa se primeasca cele 2 salarii date de angajator , diploma de fidelitate , plus calculul integral , si nu esalonat , al restanteelor ( 2008-dec.2009 ) , pentru ca , s-a desfacut un contract de munca , nu? Daca moare omul pensionat , la ce-i mai foloseste esalonarea.? Poate ca in ultimul ceas sa inteleaga d-l BOC ca trebuie sa respecte promisiunile facute in campania electorala. Era cu un document important in mana pe atunci. Sa i se fi resetat memoria? :hammer: