avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Activitate bbbia...

Activitate bbbia...

Discuție Pasaport bebe
Sotul meu este plecat in danemarca eu am ramas in tara cu copilasul nostru in varsta de 6 luni peste 2 saptamani urmeaza sa plecam la tati impreuna cu un prieten dar mai intai trebuie sa ii fac pasaport . trebuie si acordul tatalui ca sa pot sa il fac ce acte trebuie sa trimita prin fax ca sa ii pot face copilului pasaportul? va rog ajutati-ma
vreau sa zic ca eu am fost la facultate dupa adeverinta de studenta de 5 ori ca n u era buna ziceau cei de la asistenta sociala...pana la urma s-a rezolvat toata treaba sunt drepturile noastre si trebuie sa ni se acorde. Multa bafta si sa nu te lasi pana nu iti dau banii!
neatza! K deci pot intrerupe fara sa pierd banii ms de rasp.. dar tie de ce nu ti-au aprobat?
Dupa cum spuneam sunt studenta in anul 2 am un bebe de 6 luni abea luna trecuta in martie mi-a fost aprobat dosarul pt indemnizatia de studenta am primit si banii. In mod normal daca as fi lucrat aveam acum concediu 2 ani bineinteles nu ar fi trebuit sa merg la servici deloc, in situatia cu facultatewa cum se procedeaza? nu as avea cum sa merg zilnic se poate intrerupe anul? in cazul in care nu ma duc perd banii?