avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Activitate vasyf

Activitate vasyf

Răspuns la discuția Taxe pentru munca in strainatate
Buna ziua ,

Dupa parerea mea , tinand cont ca stati f mult timp in strainatate , cel mai bine va declarati rezidenta fiscala acolo (daca nu cumva chiar trebuie declarata -vedeti legiile locale) si nu mai aveti nici o problema in Ro vis-à-vis de venitul obtinut .
Discuție Impozit datorat
Incepand cu luna mai 2015 incep un contract de servicii in strainatate , prezenta mea fiind necesara acolo. Vreau sa platesc toate taxele catre RO la zi (daca acestea exista); ce formulare se complecteaza si cand ? Multumesc anticipat.
Multumesc.
Cu siguranta ca a cerut si a obtinut aviz de la Regia de apa-canal, problema mea este ca cei de la regie cu siguranta nu cunosc exact problema din teren si au eliberat avizul, ar fi trebuit probabil sa fac o obiectie inainte de eliberare dar din vari motive nu am facut-o. Intrebarea este daca in acest stadiu se mai poate face ceva si daca persoana respectiva poate dispune dupa bunul plac accesul la utilitati, acces care asa era inainte de a deveni proprietar.
Ca urmare a unei extinderi vecinul meu distruge conducta de canalizare care mergea din locuinta mea prin locul unde el costruieste spre reteaua de canalizare. Are acest drept, sa-mi interzica accesul la canalizare sau trebuie prin mijloace proprii sa devieze sau sa ingroape mai adanc conducta?