avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit datorat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit datorat

Incepand cu luna mai 2015 incep un contract de servicii in strainatate , prezenta mea fiind necesara acolo. Vreau sa platesc toate taxele catre RO la zi (daca acestea exista); ce formulare se complecteaza si cand ? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:59, 30 Martie 2015
Sunteti inregistrat ca pfa? Pentru ca nu ati dat prea multe detalii, aveti la adresa urmatoare un exemplu de unde sa va inspitati.[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2015
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online cu activitate externa bogdan_024 bogdan_024 Daca deschid un magazin online in regim dropshipping unde stock-ul produselor este intr-o alta tara mai exact in china si vand produse in america, australia, ... (vezi toată discuția)
Atragere fonduri prin 2% lauracristinadragotoniu lauracristinadragotoniu Avem ONG. Este primul an de functionare si doresc sa stiu ce pasi sunt necesari pentru obtinerea declaratiei 230. (vezi toată discuția)
Impozit pe venit persoana fizica Atlant Atlant Buna ziua, Daca ati putea sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoare intrebare as aprecia enorm. Eu lucrez pe internet pentru o companie din afara tarii din ... (vezi toată discuția)