avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Litigiu ca urmare a unei Autorizatii de Constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Litigiu ca urmare a unei Autorizatii de Constructie

Ca urmare a unei extinderi vecinul meu distruge conducta de canalizare care mergea din locuinta mea prin locul unde el costruieste spre reteaua de canalizare. Are acest drept, sa-mi interzica accesul la canalizare sau trebuie prin mijloace proprii sa devieze sau sa ingroape mai adanc conducta?
Cel mai recent răspuns: vasyf , utilizator 20:55, 24 Aprilie 2010
Mai mult ca sigur a trebuit sa obtina aviz de la furnizorii de apa-canal. Ar trebui sa vedeti daca i s-a cerut, daca l-a obtinut si cu ce conditii i s-a eliberat acest aviz.
Multumesc.
Cu siguranta ca a cerut si a obtinut aviz de la Regia de apa-canal, problema mea este ca cei de la regie cu siguranta nu cunosc exact problema din teren si au eliberat avizul, ar fi trebuit probabil sa fac o obiectie inainte de eliberare dar din vari motive nu am facut-o. Intrebarea este daca in acest stadiu se mai poate face ceva si daca persoana respectiva poate dispune dupa bunul plac accesul la utilitati, acces care asa era inainte de a deveni proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Canalizare si apa taiata john86 john86 Am si eu o problema am o casa cu servitute in Craiova. Aceasta servitute am castigat-o prin instanta. Vecinii din fata mea mi-au taiat racordul la apa si ... (vezi toată discuția)
In instanta cu regia de apa ... sunt sanse ? dogice1 dogice1 Va rog foarte mult ... un sfat . Am cumparat un teren cu credit ipotecar, urmand ca pe acest teren sa construiesc o casa. Au urmat tot felul de probleme : ... (vezi toată discuția)
Racordare masina spalat rufe la conducta pluviala NWA84ro NWA84ro Buna ziua, Imi renovez apartamentul dintr-un bloc din \'77 si am dilema racordarii masinii de spalat rufe la conducta pluviala. Atat presedintele ... (vezi toată discuția)