Am si eu o problema am o casa cu servitute in Craiova. Aceasta servitute am castigat-o prin instanta. Vecinii din fata mea mi-au taiat racordul la apa si canalizare desi am platit ultima factura la regia de apa. Am un contract si proiect din 1971 cu regia de apa si noul contract din 2010. Am facut o notificare catre ei, au venit la locul respectiv si mi-au spus ca ei nu pot sa verifice conducta(sa faca constatari) deoarece se afla pe pamantul vecinilor mei. Am incercat sa vad casa si imi pun tot felul de piedici. Conducta si traseul canalului nu mai sunt pe servitutea de trecere actuala. Nu pot sa le fac plangere penala pt distrugere? Si pot ei sa ma lase fara apa si canal, sa nu pot face nimic? Nu imi pot trage apa si canal pe servitutea respectiva daca nu fac nimic cu cei de la regia de apa? Servitutea este neasfaltata iar la prima ploaie nu mai pot intra cu masina. Pot sa o asfaltez fara acordul celor din fata? multumesc mult
Este admisibila atat avtiunea in distrugere cat si pentru tulburare de posesie. Amenjarea terenului puteti sa o faceti cu autorizarea primariei, (certificat de urbanism etc.)..
Actiunea vecinilor este abuz avand in vedere ca este interventie neatorizata
In raport de probele existente ,aveti dreptul sa formulati actiune sub aspectul disp art 217 Cod penal=Distrugerea