avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Activitate fanut25ady

Activitate fanut25ady

Am o pb putin mai complicata,mi-au venit doua amenzi pt lipsa rovinetei,fiind inregistrat cu o camera a CNADNR,fapta care nu o pot contesta.pana aici,totul ok. momentul in care am fost surprins a fost la ora 01.03 si respectiv 00.24noaptea,avand din locul cu pricina pana la sediu cam 30min de mers,eu am avut rovinete valabile pt zilele anterioare,la prima am avut rovineta cumparata pt 16.10.2010 si am fost surprins pe 17.10.2010,ora 01.03, la a doua am avut rovineta pt 18.10.2010 si am fost surprins pe 19.10.2010,ora 00.24. Masina de care este vb este din categoria E,o masina cu automacara care 80% lucreaza in padure,pb a fost cu intarzierea de pe drum. Am platit deja amenzile care au fost in valoare de 1375 de ron fiecare,dar in PV mi se mai cer si 720 euro pt fiecare PV in parte cu titlul de despagubire catre CNADNR,echivalentul rovinetei pt un an pt categoria din care face parte masina. Cum ar trebui sa procedez? Mentionez ca am o gramada de rovinete cumparate...,cel putin cate 2-3 saptamanal,care ar fi calea de atac?
Salutare. Am si eu o pb..., am fost oprit de catre un echipaj arr in timp ce conduceam un tir adus de cateva zile in tara si care avea nr provizorii de Romania si este luat pe firma,nu pe persoana fizica! Pb e ca in acel moment aveam incarcate 5 ferestre termopan cumparate(in valoare de 2000 ron) tot pt firma care detine masina,si dupa cum stiti este ilegal transportul de marfuri fara licenta. Pentru faptul asta am primit o amenda de 15000 ron:stunned: la firma si as vrea sa stiu daca se poate contesta in vre-un fel fapta,sincer vorbind erau ferestre normale,nu de aur!!! Multumesc anticipat!!!