Am o pb putin mai complicata,mi-au venit doua amenzi pt lipsa rovinetei,fiind inregistrat cu o camera a CNADNR,fapta care nu o pot contesta.pana aici,totul ok. momentul in care am fost surprins a fost la ora 01.03 si respectiv 00.24noaptea,avand din locul cu pricina pana la sediu cam 30min de mers,eu am avut rovinete valabile pt zilele anterioare,la prima am avut rovineta cumparata pt 16.10.2010 si am fost surprins pe 17.10.2010,ora 01.03, la a doua am avut rovineta pt 18.10.2010 si am fost surprins pe 19.10.2010,ora 00.24. Masina de care este vb este din categoria E,o masina cu automacara care 80% lucreaza in padure,pb a fost cu intarzierea de pe drum. Am platit deja amenzile care au fost in valoare de 1375 de ron fiecare,dar in PV mi se mai cer si 720 euro pt fiecare PV in parte cu titlul de despagubire catre CNADNR,echivalentul rovinetei pt un an pt categoria din care face parte masina. Cum ar trebui sa procedez? Mentionez ca am o gramada de rovinete cumparate...,cel putin cate 2-3 saptamanal,care ar fi calea de atac?
Parerea mea este ca nu trebuie sa platiti si acei 720 de euro pt taxa de drum ca despagubire fata de CNADNR. Actionati in instanta si demonstrati cu chitante ca ati platit amenzile si ca pt fiecare iesire in DN v-ati achizitionat rovinieta.
Amenda rovinieta
nicom70
n data de 06.04.2011 am primit un PV de la CNADNR in care mi comunica faptul ca la data de 27.10.2010 ora 06.42 am fost surprins de aparatele CNADNR pe DN4 km ... (vezi toată discuția)