avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... CNADNR /tarif despagubire factura cu tva
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

CNADNR /tarif despagubire factura cu tva

Buna ziua !
In 2011 , am avut trei procese verbale de contraventie pentru lipsa rovinetei .
Am platit amenda propriu zisa , dar am refuzat sa platesc tariful de despagubire (720 euro) .
In anul 2012 primesc o instiintare ca pentru recuperarea celor 720 euro + 720 euro ( sume aferente primelor doua procese verbale ) se va ocupa un executor .Primesc , binenteles si somatia de plata de la BEJ , si in final platesc numerar la sediul executorului datoria . Primesc , chitanta si ......cred ca atat ....nu mi-a dat din cate imi amintesc nici un alt act .
In anul 2014 noiembrie , primesc somatia de plata si pentru al treilea proces verbal , de la alt executor . Platesc si la acesta in doua rate cei 720 euro - ultima plata- rata fiind achitata luna aceasta ianuarie 2015.

Problema este urmatoare : CNADNR emite catre mine , in decembrie 2014 , o factura in care sunt trecute toate cele 3 procese verbale , cu valoare peste 9000 ron ( inclus TVA ). Nu mai spun ca nu am stiut ca in cei 720 euro achitati la toate cele 3 procese verbale era inclus un tva ....nu mai spun ca aceasta factura a ajuns la noi , in data de 23 .01.2015 , noi nefiind in localitate in acest interval vineri 23 - 26 luni - am ramas si cu ea nedeclarata la fianante .....
Nu inteleg , ce vrea CNADNR-ul acum ....sa platesc din nou ?
Problema cea mai mare este ca chitanta care am primit-o de la prima plata ptr cele 2 procese verbale nu o mai gasim . Nu stiu ce sa fac . Pentru ultimul proces verbal platile le-am facut prin op , deci aici nu se pune problema de a dovedi plata. Ma puteti ajuta cu un sfat ? Si vis a vis de faptul ca la noi a ajuns atat de tarziu factura , si noi nu mai putem deduce tva -ul putem sa o refuzam ?

Alte discuții în legătură

Greseala executorului in recuperarea creantei Klara77 Klara77 Buna ziua ! Am revenit pe acest forum dupa luni bune cu o problema veche de care am crezut ca am scapat insa se pare ca nu . In 2011 , un camion al firmei ... (vezi toată discuția)
Somatie mihaela495 mihaela495 Am avut o amenda pentru lipsa rovineta. Am achitat amenda dar nu am achitat si contravaloare tarif despagubire rovineta. Constatarea a fost facuta in data de ... (vezi toată discuția)
Executorul face o somatie de plata cu greseli Klara77 Klara77 Buna ziua ! Am primit de la un executor , o comunicare prin care sunt somat sa platesc la el ,la birou,o suma reprezentand c/val taxa despagubire ( ptr ... (vezi toată discuția)