Salutare. Am si eu o pb..., am fost oprit de catre un echipaj arr in timp ce conduceam un tir adus de cateva zile in tara si care avea nr provizorii de Romania si este luat pe firma,nu pe persoana fizica! Pb e ca in acel moment aveam incarcate 5 ferestre termopan cumparate(in valoare de 2000 ron) tot pt firma care detine masina,si dupa cum stiti este ilegal transportul de marfuri fara licenta. Pentru faptul asta am primit o amenda de 15000 ron:stunned: la firma si as vrea sa stiu daca se poate contesta in vre-un fel fapta,sincer vorbind erau ferestre normale,nu de aur!!! Multumesc anticipat!!!
Duma cum stim, trebuia sa obtineti licenta prima data , apoi sa faceti aprovizionarea , chiar si cu acele ferestre pentru firma. Ceasul rau...si gata amenda..B-)
Puteti contesta procesul/verbal . Uitati-va in lege, este posibil ca pentru a intra in posesia licentei de transport , vehiculul trebuie sa fie inmatriculat in Romania.
NU se elibereaza licenta de transport daca nu este inmatriculat in tara.
atunci cind s-a constatat contraventia , in procesul-verbal e trecut la rubrica contravenient soferul ,deci tu va trebui sa platesti amenda,cind pleci in cursa sa fii sigur ca ai toate documentele de insotire a marfii legale ,daca nu te supui riscului de a fi prins.in lipsa licentei de transport nu cred ca vei avea sanse de revocare a procesului -verbal de constatare a contraventiei
Martor p-v
alin2106
O societate de transport este amendata pt incalcarea unor norme.S-au aplicat 3 contraventii din care 2 pentru ca soferul nu a respectat timpul de odihna si ... (vezi toată discuția)
Licența traseucar
Amina01
Buna ziua, avem o firma de transport persoane avem convenții cu muncitori de la diverse fabrici de 10 ani ,pana astăzi credeam ca suntem in regula cu toate ... (vezi toată discuția)