avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Activitate ovidiu caravan

Activitate ovidiu caravan

Răspuns la discuția Recuperari de datori si creante..
Categoric, intre timp s-a incheiat un alt contract. Imobilul e in folosinta si actualul proprietar nu inregistreaza nici un fel de restante la plata facturilor.
Răspuns la discuția Recuperari de datori si creante..
A fost ipotecat de vechiul proprietar, nu si-a respectat contractul nici cu banca si eu l-am cumparat prin licitatie...iar acum dupa 3 ani vor cei de la electrica sa ii platesc eu restantele lui...Ce urmeaza?? Sa-i platesc si restul intretinerii?
Am cumparat acum 3 ani o garsoniera prin licitatie de la BCR.. Acum mi-a venit instintare ca am de plata o datorie veche si restanta a celui care a stat acolo (si a ipotecat imobilul)...Sunt indreptatiti sa imi ceara mie sa platesc datoriile altora in conditiile in care eu imi respect contractul cu ei iar daca ei nu si-au recuperat datoriile si nu au facut nimic cu vechiul proprietar am eu vreo vina.?? .Aveau un contract cu acea persoana si el e cel care nu si l-a respectat...Eu sa ma apuc sa platesc datoriile lui Srefan cel mare caci poate a fost si el proprietar acolo?.
Răspuns la discuția contract de colaborare
Si un astfel de contract il intocmesc la un jurist sau cu ajutorul avocatei mele...sau il pot printa de pe net si il adaptez, dupa care solicit semnarea si stampilarea lui?
Am un srl si am si o stransa colaborare cu o alta societate cu aceasi forma juridica. M-ar interesa un contract care sa ma avantajeze si sa avem si o forma legala de colaborare. Vreau ca in momentul in care inregistrez intarzieri catre furnizori sa ma pot folosi de o expresie de genul: "Nu am incasat de la colaboratori mei si nu am de unde sa va fac plata"
Răspuns la discuția Plangere penala
Executorul nu-l poate gasi caci si-a schimbat adresa dar nu si buletinul...si e taximetrist (nu are cartea de munca activa ca sa ii pot face o proprire)
Discuție Plangere penala
Am inteles ca pot inainta o plangere penala impotriva unei persoana. Am un contract de imprumut cu un domn de care nu mai pot da. Am angajat si un executor pentru recuperarea banilor dar dansul nu mai locuieste la adresa mentionata in contractul de imprumut si parca a intrat in pamant. Pot inainta o plangere penala? si daca da , ce rezolv?? Astept o varianta de solutionare a problemei mele. Va multumesc.