avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de colaborare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de colaborare

Am un srl si am si o stransa colaborare cu o alta societate cu aceasi forma juridica. M-ar interesa un contract care sa ma avantajeze si sa avem si o forma legala de colaborare. Vreau ca in momentul in care inregistrez intarzieri catre furnizori sa ma pot folosi de o expresie de genul: "Nu am incasat de la colaboratori mei si nu am de unde sa va fac plata"
Cel mai recent răspuns: ContSters109653 , utilizator 21:00, 10 Aprilie 2010
Contract de asociere in participatiune...(dar nu pentru asemenea motive...)

Si un astfel de contract il intocmesc la un jurist sau cu ajutorul avocatei mele...sau il pot printa de pe net si il adaptez, dupa care solicit semnarea si stampilarea lui?
Contractul se incheie intre parti in forma autentica. Poti lua un model de pe net. Contabilul va trebui sa evidentieze intocmai operatiunule economice derulate dupa incheierea contractului .
Mare grija.

maran corina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de parteneriat Bianca_Jecan Bianca_Jecan Buna ziua! As vrea sa ma documentez mai in detaliu, in ceea ce priveste incheierea unui contract de parteneriat. [b]Situatia pe scurt[/b]: societatea la care ... (vezi toată discuția)
Asociere in participatiune lorefaur lorefaur Buna seara, Va rog frumos un sfat in urmatoarea problema: Care este forma de contract pe care ar trebui sa o incheie o societate comerciala care vinde ... (vezi toată discuția)
Contract de asociere in participatiune adella1604 adella1604 buna seara, Am 2 societati ccare au un contract de asociere in participatiune societate A ii ofera societatii B spatiu ptr desfasurare activitate si achita ... (vezi toată discuția)