avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Activitate mariusgeorge

Activitate mariusgeorge

Răspuns la discuția acum executat silit..
Stiu ca am mai scris dar nu ii credeam in stare sa nu-si plateasca ratele de 6 ani..Nu inteleg de ce pana acum nu a venit nici o somatie de plata,sunt 6 ani totusi..de ce a a venit direct executare silita..Si pb este ca sincer nu imi mai permit sa platesc avocati..tocmai am terminat un proces si a trebuit sa dau o suta de milioane la experti,executari,cheltuieli de judecata..pe o cauza in care am fost la fel de "vinovat"ca si in acest caz..de girare..
Am mai scris in urma cu ceva timp despre faptul ca niste colegi mi-au falsificat semnatura si s-au folosit de datele mele personale pentru a-i gira..acum mi-au venit deja 11 executari silite..nu si-au platit ratele de 4 ani..mi-au oprit deja tot salariul pe luna acesta..si urmeaza pe inca multe altele.Daca merg la parchet nu stiu cum o sa se compare scrisul fals cu al meu(orcine observa cu usurinta ca nu este scrisul meu pt ca nici nu s-au chiuniut sa-l imite).Vreau sa stiu daca o sa se rezolve ceva daca o sa se anuleze contractele lor..sunt foarte multi..au luat credite si nevestele unora si m-au pus si acolo girant..#-o
Răspuns la discuția fals in inscrisuri
Atat timp cat anunt respectivele persoane de eroarea facuta,trimit n mail-uri si vorbesc cu respectivii care conduc institutia respectiva si acestia la randul lor imi spun sa ma prezint la judecata te intrebi daca dreptatea functioneaza la parametrii normali,eu cred ca atunci cand esti anuntat trebuie sa verifici iar daca ai descoperit eroarea sa faci in asa masura sa nu tii lumea pe drum pentru o banala amenda si totul sa se clarifice imediat...
sau inca o chestie privind o amenda....imi vine sa rad cand imi amintesc...am primit o citatie de la judecatoria Bacau sa ma prezint la proces pentru ca nu am platit o amenda pentru parcare neregulamentara...ideea este ca in acel proces verbal erau datele mele dar datele masinii erau diferite,nu am fost in data respectiva in Bacau....a trebuit sa ma duc la proces si judecatoarea sa-mi spuna ca a fost o greseala si si-a cerut scuze in numele politiei romane....pff,am meditat asupra prostiei si birocratiei din tara noastra...
va multumesc mult:)
#-o nu stiu cat timp imi va lua si mai ales bani....
m-am trezit girant fara voie la un coleg de munca si nu stiu ce pot face,un sfat va rog...