avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fals in inscrisuri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fals in inscrisuri

m-am trezit girant fara voie la un coleg de munca si nu stiu ce pot face,un sfat va rog...
Cel mai recent răspuns: mariusgeorge , utilizator 00:06, 11 Aprilie 2010
Daca nu ati semnat vreun accept si nu ati fost la banca sa semnati vreun contract de credit .... faceti plangere penala pentru fals .... solicitati o expertiza grafologica pentru semnatura.
#-o nu stiu cat timp imi va lua si mai ales bani....
Plangerile penale sunt scutite de taxe de timbru.
Toata lumea e in criza de timp ... dar ... daca nu vreti sa platiti pentru ceva la care nu v-ati angajat ar fi bine sa va luati ceva masuri.
Mai bine faceti o plangere penala si va dovediti nevinovatia, adica faptul ca nu dvs ati semnat acel contrat de imprumut ca si girant ....decat sa va treziti bun de plata la banca si chiar mai rau , executat silit de catre banca....
va multumesc mult:)

Alte discuții în legătură

Credit sub semnatura falsa boghi102006 boghi102006 In 30.11.2005, admnistratoarea societatii la care am fost angajat, folosindu-se de copia buletinului meu, aflata la dosarul de angajare si semnand in numele ... (vezi toată discuția)
Credit cu buletinul peperomania@yahoo.com peperomania@yahoo.com Sotia mea,in 2005 ar fi dat buletinul unei colege de servici. Ieri s-a trezit ca are poprire pe contul bancar pentru o datorie de 3000 de lei din care 1500 ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals,abuz alexcalarasi alexcalarasi salut,in urma cu 3 ani am facut un imprumut la o banca si am avut un girant.toate actele au fost in original numai ca singura probleme ,este ca nu a semnat ... (vezi toată discuția)