sau inca o chestie privind o amenda....imi vine sa rad cand imi amintesc...am primit o citatie de la judecatoria Bacau sa ma prezint la proces pentru ca nu am platit o amenda pentru parcare neregulamentara...ideea este ca in acel proces verbal erau datele mele dar datele masinii erau diferite,nu am fost in data respectiva in Bacau....a trebuit sa ma duc la proces si judecatoarea sa-mi spuna ca a fost o greseala si si-a cerut scuze in numele politiei romane....pff,am meditat asupra prostiei si birocratiei din tara noastra...
Generalizarea nu este potrivita in ultimul dvs mesaj! Se pot comite oricand greseli , dar asta nu inseamna ca a gresi este regula, ci exceptia care confirma regula!
In cazul dvs este foarte clar ca trebuie sa faceti plangere penala la parchet si la politie impotriva acelui coleg fiindca numai in acest fel veti evita o eventuala executare de catre banca in cazul in care colegul nu-si plateste datoria catre banca!
Atat timp cat anunt respectivele persoane de eroarea facuta,trimit n mail-uri si vorbesc cu respectivii care conduc institutia respectiva si acestia la randul lor imi spun sa ma prezint la judecata te intrebi daca dreptatea functioneaza la parametrii normali,eu cred ca atunci cand esti anuntat trebuie sa verifici iar daca ai descoperit eroarea sa faci in asa masura sa nu tii lumea pe drum pentru o banala amenda si totul sa se clarifice imediat...