Am mai scris in urma cu ceva timp despre faptul ca niste colegi mi-au falsificat semnatura si s-au folosit de datele mele personale pentru a-i gira..acum mi-au venit deja 11 executari silite..nu si-au platit ratele de 4 ani..mi-au oprit deja tot salariul pe luna acesta..si urmeaza pe inca multe altele.Daca merg la parchet nu stiu cum o sa se compare scrisul fals cu al meu(orcine observa cu usurinta ca nu este scrisul meu pt ca nici nu s-au chiuniut sa-l imite).Vreau sa stiu daca o sa se rezolve ceva daca o sa se anuleze contractele lor..sunt foarte multi..au luat credite si nevestele unora si m-au pus si acolo girant..#-o
faceti plangere penala si apoi depuneti contestatie si suspendare a executarii.
contactati avocat sa va redacteze actiunile.
va fi un proces penal de toata frumusetea impotriva lor . se va demonstra prin expertiza ca nu e scrisul dvs, complice e si functionarul bancii
Ati mai scris aici, scrieti si acum, o sa mai scrieti si peste o luna .... Eu cred ca trebuie sa faceti ceva concret. Vi s-a sugerat sa va adresati organelor de urmarire penala. Cu cat asteptati mai mult, cu atat va va fi mai greu sa incepeti.
Stiu ca am mai scris dar nu ii credeam in stare sa nu-si plateasca ratele de 6 ani..Nu inteleg de ce pana acum nu a venit nici o somatie de plata,sunt 6 ani totusi..de ce a a venit direct executare silita..Si pb este ca sincer nu imi mai permit sa platesc avocati..tocmai am terminat un proces si a trebuit sa dau o suta de milioane la experti,executari,cheltuieli de judecata..pe o cauza in care am fost la fel de "vinovat"ca si in acest caz..de girare..