avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Activitate ianian

Activitate ianian

Sunt asociat unic la un SRL. Am primit recent o notificare de la un furnizor mai vechi, prin care mi se aducea la cunostinta ca mi se va cere intrarea in insolventa din cauza unei datorii de 400 lei. Mai am la finante datorii de aproximativ 5000 de lei. Mentionez ca nu mai am activitate de anul trecut si am incercat sa inchid SRL-ul dar nu am putut din cauza datoriilor de la finante. Eu am materiale si produse (rochii de mireasa si articole nunta) in valoare de aproximativ 20000ron -valoare de facturare dar care la pretul pietei nu mai fac nici jumatate din suma. Toti banii familiei au intrat in aceasta firma cand organizarea de evenimente era ceruta dar am ramas cu toti bainii blocati acum cu criza. Cum poate fi acoperita suma datorata daca la produsele mele nu mai exista cerere? Se trece la recuperarea datoriilor de la administrator daca exista material pe stoc?
Răspuns la discuția partaj
Cererea de divort am facut-o dupa ce am vazut ca au fost desfiintate conturile si am auzit ca socrii mei au bani sa-si renoveze casa (pesionari cu pensie de 1000lei impreuna). Ideea e ca poprire nu prea are pe ce-i face ca are salariu minim pe economie.
Discuție partaj
Am avut impreuna cu sotia, ea titular, eu imputernicit, mai multe depozite la termen cu valoare mare pentru a ne cumpara o locuinta. Dupa multi ani de casnicie am decis sa divortam. Am fost la banca si am constatat ca depozitele au fost desfiintate si banii au disparut. Ce sanse am eu sa-mi recuperez partea mea din economii daca banii nu mai sunt in banca iar sotia nu are nici un bun de valoare pe numele ei?