avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Activitate AS-ul de trefla

Activitate AS-ul de trefla

Răspuns la discuția probleme vizitare...
r.gabi a scris:

Puteti formula impotriva sotiei plangere penala pentru neresopectarea masurilor privind incredintarea minorului,conf.art.307 c.pen,dar dragoste cu sila nu puteti obtine de la copil,indiferent daca este influentat sau nu.
Dvs.,in opinia mea,pentru a putea formula o astfel de plangere trebuie sa castigati increderea propriului copil si prin folosirea mijloacelor coercitive ale legii nu puteti acest lucru,mai ales daca acest copil are o varsta frageda.In aceasta situatie pot interveni complicatii de ordin psihologic si uneori, chiar psihiatric.
Este mai bine sa va ganditi la o strategie pentru ca lucrurile sa nu ia intorsaturi nedorite si sa va invinovatiti ulterior ca nu ati cedat unei ambitii personale.
Succes si ganduri bune !



Am avut o relatie exceptionala cu fetita si sper sa mai am in continuare! Eu n-am nicio ambitie personala, decit aceea ca vreau sa-mi vad copilul in liniste si pace atit cit mi s-a permis de catre instanta! Copilul, poate fi influentat si cu siguranta este...in ultimile 2 luni asta se intimpla... E jucaria mamicii si a familiei acesteia...familie ce frecventeaza si o secta! De fapt de aici pleaca razboiul lor...mai mult nu comentez! Copilul are 4 ani si jumatate...deci n-are discernamint...sau poate avea toane, cu atit mai mult ca este instigat impotriva mea...deci eu cred ca mamica nu poate baga acesta smecherie la inaintare! Multumesc tuturor pentru sfaturi si pentru raspunsuri!

P.S. deci in urma plingerii penale, fosta sotie poate primi doar o simpla amenda? la un eventual proces de reincredintare, acesta amenda poate cintarii balanta in favoarea mea?
...ce se intimpla daca fosta sotie nu-mi da copilul in zilele mele de vizitare asa cum este stipulat in hotarire. de exemplu ieri 10.04.2010 era weekend-ul meu, insa sotia a refuzat sa-mi dea fetita pe motiv ca aceasta e speriata, ca as fi batut-o! Am chemat politia si a facut proces verbal cum ca aceasta refuza sa-mi dea copilul, spunind ca-si asuma acest risc! Intr-adevar copilul n-a vrut sa vina la mine...insa se vedea clar ca era instigat si invrajbit impotriva mea. mentionez ca am avut o relatie exceptionala cu fiica mea, insa decind fosta sotie a aflat ca ma duc sa-mi vad fetita la gradinita, a inceput n nou razboi impotriva mea...de fapt impotriva copilului! inca un motiv in plus al acestui nou razboi pornit de catre fosta, este si acela ca de curind am actionat-o in judecata pentru largirea programului de vizitare si pe care l-am cistigat...aceasta fiind obligata si la cheltuieli de judecata! ce fac eu acum? acest weekend fiind compromis, neputind sa-mi iau fetita in vizita? Ea risca ceva ca nu a respectat hotarirea judecatoreasca?
multumesc