buna ziua am si eu o nelamurire
Am fost azi la primarie la taxe si impozite din comuna care fac apartin si le-am cerut sa-mi zica ce suma am de platit la amezile de circulatie!ei au facut mai mult de atat mi-au dat si o instiintare de plata cu o lista a ameziilor neplatie toate in total de 2927.00 lei!prima amena pe lista e din data de 28 09 2005!eu stiu ca amenzile se prescriu in 5 ani mai exact p 1 ianuare a anului urmator dua ce au trecut cei 5 ani!intrebarea mea e pot cei de la taxe si impozite sa prelungeasca perioada de prescriere a amenzilor?
Martori exista,eram cinci persoane in masina cand s-au intamplat astea....si poze se pot face,mai trag o fuga pana acolo!dar nu asi vrea sa pierd piermisu mai mult de trei luni de zile ori care ar fi rezultatu!
Salut am si eu o nelamurie va rog sa ma ajutati?
Mi s-a retinut permisu de conducere pentru depasire pe linia continua ..tin sa mentionez ca linia continua era stearsa ,nevizibila!I-am zis politistului ca vreau sa contest procesu verbal si ca nu vreau sa-l semnez dar el mi-a zis ca o pot face chiar daca il semnez !Cea mai mare prostie care cred ca am facut-o e ca la obiectiuni am scris ''nu cunosc regulile de circulatie din acel oras iar linia continua era nevizibila''.Ce voiam sa zic e ca nu cunosc marcajele din acel oras si ca linia continua era stearsa!Acum nelamurirea mea e daca fac contestatie procesului verbal poate fi acest lucru folosit importiva mea, iar daca pierd procesu pot fi obligat sa redau examenu de conducere pentru prostia afirmata(nu cunosc regulile de circulatie)