bunicul decedeaza in 1995 .se face succesiune.bunica si cei doi copii isi iau drepturile ce li se cuvin legal.se face intabulare la cf.bunica nestiutoare plateste imp la finante tot pe numele sot si sotie nu ii spune nimeni ca trebuie facuta schimbare si la finante
bunica are achitat impozitul la zi anul acesta bunica neputindu se deplasa ma rugat sa i platesc eu impozitul .am mers la finante si am spus numele bunicii.o doamna mi a spus ca la finante figureaza ambii bunici si ca de ce bunica nu a anuntat finantele de schimbare cu certificatul de mostenitor?
i am spus dnei ca e batrina si nu cred ca din rea vointa nu a spus dar nu a stiut .rastit mia spus ca acum daca face schimbarea o sa primeasca o amenda de nu o acopera cu banii de pe ap. apoi mi a dat de inteles ca s ar putea rezolva cu intelegere si cam 600 ron. se poate sa fie amenda asa mare ? ptr ca nu are nici o zi restanta. ce ma sfatuiti sa fac?
daca ii spun bunicii face infarct ca si asa se straduieste ca din 645 ron pensie sa fie cu platile la zi
da am primit partea ce mi se cuvenea si inca in plus 1ha de pamint intravilan mama vitrega spunind ca mi se cuvine ca era al tatalui meu .surori mele nu ia dat parte din pamint spunind ca nu i se cuvenea si sa se multumeasca cu ce are deoarece eu sint casatorit si am mai mare nevoie ca ea .si nu a obiectat nimic fiind de acord.
toata problema sint socrii mei care vor sa fie siguri daca mai am parte la ceva
le am spus ca datoria mea este sa o ajut cind va avea nevoie deoarece si ea ma ajutat si inca ffff mult si as vrea sa o rasplatesc nu sa ii fac probleme
va multumesc
parintii mei au divortat in 1968. tata sa recasatorit in 1970 din aceasta casatorie a rezultat o fiica sora mea vitrega
in 1990 au cumparat un ap cu 3 cam .tin sa precizez ca eu am crescut cu mama vitrega care ma purtat la scoala,ma m casatorit am 2 copii pe care ma ajutat fffffffff mult sa ii cresc .eu am locuinta proprietate.in 1995 tata decedeaza mama vitrega face succesiune .am primit toti partea cuvenita
.socrii mei sustin ca daca mama mea vitrega decedeaza eu am parte dupa ea.
va rog sa ma lamuriti sint in dilema. voi veni la mostenire cu sora mea vitrega?
va multumesc anticipat
1n 1985 sotul meu a luat de la fratele lui cu chitanta de mina si 3 martori un trabant adus din rdg ptr handicapati .nu se putea instraina.in 1995 sotul decedeaza iar cumnatul meu decedeaza si el in 1998 la succesiune singurul lui baiat nu a bagat si trabantul la masa succesorala. in 1999 emigreaza cu familia in canada nu mai stiu nimic de el iar eu am ramas cu trabantul pe cap sa platesc taxele aferente din o pensie de 648 ron .ce ma sfatuiti sa fac sa pot scapa de el?
cea mai usoara cale am crezut ca o sa fie radiata din oficiu .va rog sfatuiti ma
cu mult respect