avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Activitate valentina.r

Activitate valentina.r

Buna ziua!

Am o mare nelamurire... care sunt conturile unde se platesc taxele de timbru pentru instantele din Bucuresti? spre exemplu , o persoana cu domiciliul in sectorul 3 trebuie sa plateasca pt judecatoria sector 2, contul este RO26TREZ70321070203XXXXXX, deschis la trezoreria sector 3? sunt conturile de pe site-ul tribunalului ok ? ca am trimis de curand prin mandat postal si s-a intors cum ca ar fi gresit contul. Stiti cumva care sunt conturile exacte?

Si inca o problema, care sunt codurile fiscale ale instantelor din Bucuresti (judecatorii, tribunal, curte de apel)?

Este urgent de aflat!
Multumiri!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
luiza2008 a scris:

valentina.r a scris:

Buna ziua! am si eu o intrebare legat de admiterea in barou... mai exact cand este urmatoarea sesiune/urmatoarele sesiuni si referitor la taxe... pt inscriere , pt admitere in barou... pe site nu ma lamureste cu absolut nimic. decat acte necesare pt inscriere, materii, bibliografie pt examen, etc.
astept raspuns. multumesc!

Urmatorul examen de admitere in Barou va incepe pe data de 10 noiembrie.
Cat priveste taxa de inscriere la examen/inscrierea in Barou/Tabloul Avocatilor (in caz de promovare a examenului),taxele difera de la un barou la altul,neexistand o y=taxa unitara,ca la INM de exemplu.
Aceste informatii vor fi afisate/anuntate in timp util.;)

Doream sa stiu o suma cu aproximatie pt inscriere la examen (Baroul Bucuresti) ca sa am idee, nu suma exacta, ca banuiesc k nu e aceeasi de fiecare data...
luiza2008 a scris:

valentina.r a scris:

Buna ziua! am si eu o intrebare legat de admiterea in barou... mai exact cand este urmatoarea sesiune/urmatoarele sesiuni si referitor la taxe... pt inscriere , pt admitere in barou... pe site nu ma lamureste cu absolut nimic. decat acte necesare pt inscriere, materii, bibliografie pt examen, etc.

Urmatorul examen de admitere in Barou va incepe pe data de 10 noiembrie.
Cat priveste taxa de inscriere la examen/inscrierea in Barou/Tabloul Avocatilor (in caz de promovare a examenului),taxele difera de la un barou la altul,neexistand o y=taxa unitara,ca la INM de exemplu.
Aceste informatii vor fi afisate/anuntate in timp util.;)

Si la anul, in 2011 aveti idee cand ar fi primul examen? pe mine ma intereseaza pt Baroul Bucuresti
clio06 a scris:

Evident ca vi se poate face contract individual de munca si carte de munca.
Acum dvs lucrati "la negru". Si lucrati degeaba. Ptr ca nu apare nicaieri ca aveti vechime in munca, ca vi se platesc contributiile de pensie, somaj si sanatate.

Ma mir ca niste avocati nu stiu ca munca la negru este ilegala! Si ca exisat un Cod al muncii care regelementeaza relatiile de munca si modul lor de desfasurare!

Da, stiu ca e ilegal. Tocmai de aceea ma intrebam si eu cum se poate asa ceva, tocmai la cei care apara atatea persoane si sustin legea... nu stiu ce o sa fac.. cel mai probabil o sa discutam... nici nu stiu cum se procedeaza in mod real in privinta asta, cu cartea de munca, CIM, ei probabil trebuie sa faca tot.
Va multumesc pt raspuns! Numai bine!
Buna ziua! Eu lucrez la un cabinet de avocatura ca si secretara/receptionera. problema mea este daca mi se poate face carte de munca in conditiie in care eu am terminat perioada de proba si practic m-au acceptat pe acest post,dar teoretic nu sunt inscrisa pe nici un act, contract sau altceva de genul acesta. Eu ce pot sa fac? ei mi-au raspuns ca avand in vedere legislatia in vigoare la care sunt supusi, nu stiu ce se poate face, ei sunt inscrisi la barou, ceva de genul asta.
Intrebarea mea este ce se poate face in cazul meu?
Va multumesc! si astept raspuns
O zi placuta!