valentina.r a scris:
Buna ziua! am si eu o intrebare legat de admiterea in barou... mai exact cand este urmatoarea sesiune/urmatoarele sesiuni si referitor la taxe... pt inscriere , pt admitere in barou... pe site nu ma lamureste cu absolut nimic. decat acte necesare pt inscriere, materii, bibliografie pt examen, etc.
astept raspuns. multumesc!
Urmatorul examen de admitere in Barou va incepe pe data de 10 noiembrie.
Cat priveste taxa de inscriere la examen/inscrierea in Barou/Tabloul Avocatilor (in caz de promovare a examenului),taxele difera de la un barou la altul,neexistand o y=taxa unitara,ca la INM de exemplu.
Aceste informatii vor fi afisate/anuntate in timp util.;)
valentina.r a scris:
Buna ziua! am si eu o intrebare legat de admiterea in barou... mai exact cand este urmatoarea sesiune/urmatoarele sesiuni si referitor la taxe... pt inscriere , pt admitere in barou... pe site nu ma lamureste cu absolut nimic. decat acte necesare pt inscriere, materii, bibliografie pt examen, etc.
astept raspuns. multumesc!
Urmatorul examen de admitere in Barou va incepe pe data de 10 noiembrie.
Cat priveste taxa de inscriere la examen/inscrierea in Barou/Tabloul Avocatilor (in caz de promovare a examenului),taxele difera de la un barou la altul,neexistand o y=taxa unitara,ca la INM de exemplu.
Aceste informatii vor fi afisate/anuntate in timp util.;)
Evident ca vi se poate face contract individual de munca si carte de munca.
Acum dvs lucrati "la negru". Si lucrati degeaba. Ptr ca nu apare nicaieri ca aveti vechime in munca, ca vi se platesc contributiile de pensie, somaj si sanatate.
Ma mir ca niste avocati nu stiu ca munca la negru este ilegala! Si ca exisat un Cod al muncii care regelementeaza relatiile de munca si modul lor de desfasurare!