avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxe judiciare de timbru- conturi trezorerie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxe judiciare de timbru- conturi trezorerie

Buna ziua!

Am o mare nelamurire... care sunt conturile unde se platesc taxele de timbru pentru instantele din Bucuresti? spre exemplu , o persoana cu domiciliul in sectorul 3 trebuie sa plateasca pt judecatoria sector 2, contul este RO26TREZ70321070203XXXXXX, deschis la trezoreria sector 3? sunt conturile de pe site-ul tribunalului ok ? ca am trimis de curand prin mandat postal si s-a intors cum ca ar fi gresit contul. Stiti cumva care sunt conturile exacte?

Si inca o problema, care sunt codurile fiscale ale instantelor din Bucuresti (judecatorii, tribunal, curte de apel)?

Este urgent de aflat!
Multumiri!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:01, 5 Noiembrie 2010
Informatiile de care aveti nevoie ,le gasiti pe site-ul autoritatilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxele juridice dorinv dorinv Pot plati la banca, direct, cash, taxe de timbru, in contul primariilor, ca apoi cu chitanta ce eventual o va emite banca, atasata la cerere, sa cer...de ... (vezi toată discuția)
Tribunalul bucuresti/ unde taxa de timbru ? calin_andrei calin_andrei Salut, Dosarul este la Tribunalul Bucuresti, reclamanta are sediul in alt oras; unde pot sa platesc taxa de timbru in Bucuresti? La ceva taxe locale? Si ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru mioara54 mioara54 Buna ziua,am o intrebare si va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un raspuns.Subsemnata sint din Bucuresti si trebuie sa platesc o taxa judiciara de timbru ... (vezi toată discuția)