avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... taxa judiciara de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

taxa judiciara de timbru

Buna ziua,am o intrebare si va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un raspuns.Subsemnata sint din Bucuresti si trebuie sa platesc o taxa judiciara de timbru ptr un proces in cadrul judecatoriei Fetesti.Am sunat la judecatoria Fetesti si mi s-a spus sa platesc taxa de timbru judiciar la primaria mea de domiciliu.Pe de alta parte(din spusele unor cunostiinte) am inteles ca in Bucuresti taxele judiciare si platesc la administratia financiare de sector(ANAF) Deci va rog frumos daca puteti sa ma lamuriti:ptr procesul care il am la Fetesti(unde taxele judiciare se achita la primarie) plata taxei juridice de timbru pe care eu o voi plati in Bucuresti ,o voi face la Primaria de sector sau la ANAF de sector.Va multumesc anticipat ptr raspuns ,o zi buna va doresc.
Cel mai recent răspuns: mioara54 , utilizator 18:26, 25 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
mii de multumiri ptr raspuns,numai bine va doresc.
mii de multumiri ptr raspuns,numai bine va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tribunalul bucuresti/ unde taxa de timbru ? calin_andrei calin_andrei Salut, Dosarul este la Tribunalul Bucuresti, reclamanta are sediul in alt oras; unde pot sa platesc taxa de timbru in Bucuresti? La ceva taxe locale? Si ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru- unde platesc? chirilov chirilov Unde platrsc taxa de ti.mbru pentru o succesiune care se judecă la tribunalul buftea iar eu locuiesc ân sectorul 4 (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru DAIANA_ DAIANA_ Buna ziua Avem un debitor persoana juridica, cu sediul social in Buftea. Am sunat la Trezoreria Buftea, sa-mi furnizeze contul in care pot vira taxa ... (vezi toată discuția)