am primit raspunsul de la itm dar culmea este ca raspunsul este defavorabil mie, acum nu stiu ce sa fac mai departe, raspunsul de la itm este urmatorul:,,s-a constatat ca ati intrat in posesia drepturilor salariale aferenta lunilor ian, feb.martie , angajatorul a prezentat in acest sens documente justificative care demonstreaza efectuarea platii, respectiv statele de salarii, cu semnaturile salariatilor", deci el practic a semnat statul de salariu in locul meu, pentru ca eu nu am semnat absolut nimic. si pe langa toate cele eu am lucrat 3 luni de zile si el ma ponteaza decat o luna jumatate.
va rog sfatuiti-ma si pe mine ce sa fac mai departe ca nu stiu cum sa fac sa-mi recuperez banii. Va multumesc!
am depus cerere la ITM de pe 01.06.2010 si nu am primit nici un raspuns, care este termenul de primire a raspunsului la cele solicitate, il voi primi scris? Va multumesc!
am lucrat la o firma particulara din luna iulie 2010, iar de la 01 aprilie 2010 am incetat contractul de munca cu acordurile partilor, dar pe luniile ianuarie, februarie si martie 2010 nu am primit salariul pe cele 3 luni de zile. Patronul motiveaza ca nu are bani deoarece nu i s-au virat banii de catre beneficiari. Ce ma sfatuiti sa fac sa pot obtine banii pe luniile lucrate? va multumesc
va scriu cum am eu in fluturas si sa-mi spuneti daca este corect:
salariul de incadrare 662 lei
lucrat in regie 662 lei
spor vechime 166
spor antena 66 lei
total drepturi salariale 894 lei
am o intrebare la dv. : sunt angajata intr-o institutie publica, am salariul de incadrare 662 lei, separat am spor de vechime 25%., si as vrea sa stiu daca sporul de vechime trebuia introdus in salariul de incadrare?