avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii nelamurire
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

nelamurire

am o intrebare la dv. : sunt angajata intr-o institutie publica, am salariul de incadrare 662 lei, separat am spor de vechime 25%., si as vrea sa stiu daca sporul de vechime trebuia introdus in salariul de incadrare?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 15:50, 15 Aprilie 2010
din cunostiintele mele la salariul de incadrare se adauga sporul de vechime si se obtine venit brut din care se retine toate spetele(cas,somaj,Sanatate,altele)si impozit pe salar.:D
Buna ziua !
Cum adica separat aveti spor de vechime , conform deciziei ?
Conf. legii nr. 330/2009 , incepand cu 01.01.2010 , salariul de baza este constituit din sal de baza avut in dec.2009 (fara retinerile efectuate in baza legii 329/2009) la care se aduga sporul de vechime (in speta dvs.) .
va scriu cum am eu in fluturas si sa-mi spuneti daca este corect:
salariul de incadrare 662 lei
lucrat in regie 662 lei
spor vechime 166
spor antena 66 lei
total drepturi salariale 894 lei
Precizati ce cupride decizia / dispozitia de reincadrare .
Fluturasul nu este concludent , cu precizarea ca nu se mai acorda spor antena sub aceasta denumire , ci se acorda ca si sume compensatoriicu caracter tranzitoriu , in masura in care acest spor era acordat in luna decembrie 2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul de vechime in salariu de baza? relly.lia relly.lia sotul meu are o vechime in munca de 17 ani si 7 luni.este angajat al primariei,iar de la 1 ianuarie i s-a bagat sporul de vechime in salariu de baza(asa i s-a ... (vezi toată discuția)
Spor de antena pentru politia comunitara 1630817274794 1630817274794 Pana in luna decembrie 2009 am avut prins in fluturas sporul de antena de 10% si sporul de confidentialitate de 15 %. Cu noua lege in fluturas nu apar cele 2 ... (vezi toată discuția)
Reincadrare consilier juridic ab o5czo ab o5czo Buna ziua, Am probleme privind reincadrarea consilierului juridic din ISJ, deoarece contesta decizia de reincadrare. Incerc sa ma lamuresc si de aceea ... (vezi toată discuția)