avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate veropmd

Activitate veropmd

As vrea sa stiu care sunt procedurile legale care trebuiesc urmate pentru a te inscrie in programul de finantare pt fertilizare in vitro, bineinteles daca legea va fi aprobata.
Va multumesc.
Discuție intabulare casa
Buna ziua, am si eu o nelamurire. Eu si sotul meu, am construit o casa pe un teren pe care il avea sotul meu inainte de casatorie. Toate autorizatiile de constructie au fost obtinute pe numele lui ( deoarece si terenul era doar pe numele lui ), iar acum la intabularea casei ni s-a spus ca se poate face doar pe numele lui, si abia dupa intabulare sa mergem la notar sa facem un fel de contract ??? prin care sa imi cedeze si mie jumatate din casa.Intrebarea mea este: nu se poate face intabularea direct, atat pe numele lui cat si pe numele meu fara sa fie nevoie sa mergem la notar sa facem contractul mentionat?

Răspuns la discuția taiere copaci
doar in folosinta.
Discuție taiere copaci
buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o intrebare: tatal meu, avea un teren in folosinta, anul trecut pe care cresteau niste salcami.A primit acordul ocolului silvic sa ii taie, au fost cei de acolo, au insemnat copacii, dar a amanat taierea pana acum o luna, cand i-a taiat. Acum a primit insa amenda pentru taierea copacilor respectivi, deoarece intre timp primaria a dat terenul spre folosinta unor ciobani, bineinteles fara ca tatal meu sa fie anuntat. As vrea sa stiu daca este corect din punct de vedere legal, sau ar trebui sa faca o contestatie amenzii respective?