avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Activitate loghin.viorica

Activitate loghin.viorica

Vorbesc in numele unei batrane de 86 de ani, vaduva a unui veteran de razboi. Anul trecut nu a platit impozitul pe terenuri, nu a stiut ca trebuie sa faca o cerere sa fie scutita. In momentul de fata este instiintata ca trebuie sa plateasca o suma destul de mare, pt anul 2009. Ce poate face ?
Răspuns la discuția revendicare imobiliara
Daca batrana pierde procesul la cat se estimeaza cheltuielile de judecata?
Ma puteti ajuta in problema cu despagubirea?
Nu este alta solutie decat aceasta?batrana sigur ca ar vrea sa-si pastreze casa care are valoare sentimentala mai mult ,ea fiind destul de veche,fara prea multe inbunatatiri.Este totusi casa ei si crede ca nici o lege din lumea asta nu poate sa o ia.Cu atat mai mult cu cat a tracut printr-un razboi ,evacuare,colectivizare care ia luat tot.
Răspuns la discuția revendicare imobiliara
Pe rolul instantei este deja un proces pentru revendicare imobiliara, proces intentat de fosti proprietari...
Casa si anexele au fost construite in 1963. Fosti proprietari isi dau silinta ca aceasta constructie sa se degradeze cat mai rapid. Mentionez ca proprietara casei este in varsta de 86 de ani si locuieste singura.
Ce se poate face in momentul de fata si dupa moartea ei?
In instanta, la procesul ce se deruleaza are vreo sansa?
Răspuns la discuția revendicare imobiliara
dar fostii proprietari au dreptul sa darame constructia?
Daca nu am constituit dreptul de proprietate asupra unui teren primit de la CAP in 1962 pe care ulterior ( 1963 ) am construit o casa, iar fosti proprietari au titlul de proprietate si intabulare din 1995 pe aceeasi suprafata, ce mai pot face in momentul de fata?