avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Activitate oanaandreea

Activitate oanaandreea

buna ziua
in situatia in care directorul general face instructajul periodic directorilor de compartimente cine semneza la verificare instruirii? tot el sau lucratorul desemnat intern?
multumesc!
buna ziua!
as dori sa stiu ce se intampla in cazul in care exista angajati care in ziua instruirii priodice au lipsit (concediu medical sau de odihna)?se va face instruirea in alta zi?
dar atunci cand in ziua in care trebuia sa faca instruirea conducatorul locului de munca lipseste?o va face seful ierarhic superior?
multumesc!
Dar nu se poate face un adendum prin care sa se precizeze ca desi incadrarea a ramas aceeasi atributiile mele necesitau studii superioare?
Buna ziua!
Sunt angajata la o firma din anul 2007 cu contract de munca pe postul de asistent manager (post care presupune studii medii). Intre timp in anul 2008 am absolvit o facultate iar incadrarea a ramas aceeasi. In momentul de fata doresc sa particip la un concurs pe un post in domeniul public pt. care mi se cere experienta de minim un an pe un post cu studii superioare. Se poate (daca si angajatorul este de acord) ca printr-un act aditional la cm sa mi se schimbe incadrarea dar cu data la care am absolvit studiile superioare sau cu o data astfel incat sa am o vechime de minim un an pe studii superioare? Sau se se specifice in act data la care am absolvit facultatea?
Multumesc!