avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbarea incadrarii la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbarea incadrarii la locul de munca

Buna ziua!
Sunt angajata la o firma din anul 2007 cu contract de munca pe postul de asistent manager (post care presupune studii medii). Intre timp in anul 2008 am absolvit o facultate iar incadrarea a ramas aceeasi. In momentul de fata doresc sa particip la un concurs pe un post in domeniul public pt. care mi se cere experienta de minim un an pe un post cu studii superioare. Se poate (daca si angajatorul este de acord) ca printr-un act aditional la cm sa mi se schimbe incadrarea dar cu data la care am absolvit studiile superioare sau cu o data astfel incat sa am o vechime de minim un an pe studii superioare? Sau se se specifice in act data la care am absolvit facultatea?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: oanaandreea , utilizator 10:32, 15 Aprilie 2010
Nu se poate intocmi un act aditional retroactiv. Si nu cu o diferenta atat de mare de timp. Este ilegal si pasibil de amenda.

Ca sa dovediti data la care ati absolvit facultatea este suficienta adeverinta eliberata de facultate. Cate depre vechimea de min 1 an pe studii superioare.... puteti doar sa spuneti ca functia de asistent manager a ramas aceeasi dar ati primti atributii specifice studiilor superioare. Stiu ca este putin.... fortata, dar pana la urma in sectorul rpivat sunt atatea asistent manager care au studiii superioare.
Dar nu se poate face un adendum prin care sa se precizeze ca desi incadrarea a ramas aceeasi atributiile mele necesitau studii superioare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistenti medicali licentiati ctgadina ctgadina Este cineva care a absolvit Facultatea de medicina la specialitatea asistent medical GENERALIST SI CARE SA AIBA VECHIME IN MUNCA peste 10 ani?.Eu am 13 ani ... (vezi toată discuția)
Promovare pe post bertha37 bertha37 Sunt angajata ca si secretara cu studii medii pe perioada nedeterminata intr-o institutie. Acest post a fost transformat in asistent manager cu studii ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarilor publici corinastrenc corinastrenc Am o nelamurire! Daca poate cineva sa ma ajute: Am absolvit studii superioare, după aceea m-am incadrat in functia de referent , clasa III, grad asistent, ... (vezi toată discuția)