Am un magazin alimentar vis a vis de un liceu,a mers bine pana acuma 2 luni,cand in curtea scolii a facut cineva un chiosc si nu le mai da voie copiilor sa iese in pauze.Stiu ca nu ai voie sa faci sala de jocuri de noroc sau bar pe o distanta de cateva sute de metri,dar daca acei copii nu au voie sa iese in pauze,e posibil sa mi dea voie?Multumesc pentru raspunsuri
Am o afacere(un magazin vis a vis de o scoala)De cateva zile,cineva a dat spaga directorului scolii si a luat cumva in chirie un spatiu chiar in curte,unde a amplasat un chiosc,cu aceleasi produse in mare parte ca la mine,asta nu e o problema,dar de cand acel chiosc s a deschis,nu mai are nimeni voie sa iese din curtea scolii,ceea ce nu mi se pare normal,deci merg spre faliment...nush ce sa fac pt ca am rate si n imprumuturi,iar daca mai tine asa in maxim doua luni dau faliment,...rog pe cei care imi pot da un sfat si se pricep sa mi dea o idee,sunt innebunit,nush ce sa mai fac ,va multumesc
Pai am intrebat,si au spus ca este filtru si ca vrea sa vada daca am tigari sau bauturi fara timbru(de la moldoveni)eu nefiind in vama,vama e la vreo 100 de km,i`am zis sa deschida si a refuzat
Buna ziua,am si eu o intrebare,sunt oprit de politie,ii prezint actele cerute,iar el spune sa i deschid portbagajul sa vada ce am in masina,daca eu nu vreau sa i deschid,ce poate sa faca?are un drept ceva sa mi controleze masina fara mandat de perchezitie?Multumesc pentru raspuns