avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Scoala, afacere? Concurenta neloiala?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Scoala, afacere? Concurenta neloiala?

Am o afacere(un magazin vis a vis de o scoala)De cateva zile,cineva a dat spaga directorului scolii si a luat cumva in chirie un spatiu chiar in curte,unde a amplasat un chiosc,cu aceleasi produse in mare parte ca la mine,asta nu e o problema,dar de cand acel chiosc s a deschis,nu mai are nimeni voie sa iese din curtea scolii,ceea ce nu mi se pare normal,deci merg spre faliment...nush ce sa fac pt ca am rate si n imprumuturi,iar daca mai tine asa in maxim doua luni dau faliment,...rog pe cei care imi pot da un sfat si se pricep sa mi dea o idee,sunt innebunit,nush ce sa mai fac ,va multumesc
Cel mai recent răspuns: Salagean Vasilica , Consilier juridic 23:16, 26 Aprilie 2010
Ati avut ghinion. Conducerea scolii si inspectoratul au inchiriat suprafata pentru acel chiosc alimentar pentru elevi, deci primeste o suma de bani, iar pe de alta parte elevii, au ce le trebuie in curtea scolii. Este mult mai bine pentru ei.
Poate ar trebui sa va aprovizionati cu marfa pe care nu o are acel chiosc pentru elevi. La dvs. pot veni si alti cumparatori daca au ce cumpara
Nu cred ca a dat spaga directorului.Asta este politica scolii, tocmai pentru a impiedica elevii sa mai iasa din incinta scolii, pentru siguranta acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda dsp balabansteluta balabansteluta Am deschis de curand un srl.Am inchiriat un spatiu in cadrul unei scoli si am facut aprovizionare cu marfa.In ziua cand am aprovizionat acest chiosc,au picat ... (vezi toată discuția)
Am voie sa deschid sala de jocuri de noroc langa o scoala? FilipAlin FilipAlin Am un magazin alimentar vis a vis de un liceu,a mers bine pana acuma 2 luni,cand in curtea scolii a facut cineva un chiosc si nu le mai da voie copiilor sa ... (vezi toată discuția)
Libertate in scoli sau nu? Oprea_Flavia Oprea_Flavia Sunt eleva in clasa a XII-a la un liceu prahovean. De ani de zile, scoala a tinut portile deschise catre toti elevii si vizitatorii (monitorizandu-se cine ... (vezi toată discuția)