daca plec din romania si am un dosar penal cu vatamare corporala din culpa rezultat dintr-un accident rutier si urmeaza sa fie un proces,ce se poate intampla daca nu ma prezint...?
mergeam pe drum national cu viteza de 90 km/h rezultat din expertiza,avand in fata un cielo care mergea cam cu acceasi viteza,distanta dintre noi era de aprox 30 metri,el la un moment dat a franat stanjenit in trafic de o batrana dacie,la care eu in acel moment ma uitam in oglinta retroviziore si nu am sesizat k acesta a franat,cand am intors capul miam dat seama si am tras stanga de volan putin mai puternic k eram foarte aproape de el astfel evitand un impact neucitor,dar in schimb veneau masini din fata si din noroc am reusit sa trec printre ele dar in tot acest timp eu ma deplasam cand pe 2 roti cand pe celalalte dupa care masina a inrtat intrun derapaj si am intrat in sant pe partea mea de mers urmand ca masina sa se duca taras pe o parte si in final sa se rastoarne doar o singura data...dar cand ea sa dus taras usa din spate sa deschis si una dintre pasagere a cazut fracturandusi 2 coaste exact de langa coloana..a mers al spital in braila apoi dupa 3 ore au mutato la bucuresti si a ramas acolo aprox 2 saptamani..urmand k in urma unui certificat medico legal sa obtina 89 de zile ingrijire medicala...acum am mers pe la politie de nenumarate ori miau lutat permisul bineinteles lasandumi o dovada care treb sa o prelungesc in fiecare luna....si a trecut un an de zile si...miau spus k va fi un proces.cu toate k pana acum nu a fost nimeni care sa depuna plangere inpotriva mea, nici chiar victima...vreau sa stiu ce pot patii si daca ea mai are dreptul acum sa-mi ceara vreo despagubire si daca e nevoie de un avocat...