avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosar penal..
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosar penal..

daca plec din romania si am un dosar penal cu vatamare corporala din culpa rezultat dintr-un accident rutier si urmeaza sa fie un proces,ce se poate intampla daca nu ma prezint...?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:23, 20 August 2010
puteti mandata un avocat sa va reprezinte in instanta.
da trebuie sa ai si ancredere in avocat...:D poate dai si bani si nici nu castigi rezolvi nimic..#-o
Angajazati un avocat.
se va judeca in lipsa. daca aveti motive temeinice sa nu va prezentati, e bine sa fiti reprezentat de un avocat, interesul dvs fiind sa va apere cineva si nu stiu cat de mult isi va da interesul av din oficiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident , vătămare corporală din culpa grava Dioszegi Dioszegi Am avut un accident, băusem și colegul meu a fost in dreapta, el fiind cel mai rău lovit, a fost nevoit să ii fie scoasă splina, operații, dar acum este ... (vezi toată discuția)
Vatamare grava din culpa. accident rutier culpa comuna tudorcornel tudorcornel Buna ziua.Am ufost implicat intrun accident rutier cu un biciclist care circula pe timp de noapte fara vesta reflectorizanta,fara stopuri si fara lumina la ... (vezi toată discuția)
Accident rutier mircea1st mircea1st Salutare. O persoana din familie a avut un accident rutier , si as vrea sa stiu daca am baza pentru a da in judecata persoana care a cauzat ... (vezi toată discuția)