avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate rocsy88

Activitate rocsy88

Buna ziua!Am observat ca doar unele clinici particulare emit bon fiscal si nici un cabinet medical individual nu face asta.Stomatologii sau cabinetele de radiologie care fac o caruta de bani nu sunt obligati sa plateasca impozit pe venit?
Va multumesc!
Eu vreau sa instiintez angajatorul ca vreau incetarea contractului in perioada de proba.
Am cautat pe net un model de notificare,dar nu am gasit pt incetarea contractului de munca.Ati putea sa-mi spuneti cam ce contine?
Răspuns la discuția perioada de proba
Va multumesc mult pentru raspunsuri!Eram ingrijorata deoarece mi s-a spus ca daca imi trece pe cartea de munca I de la indisciplina,nu o sa ma mai pot angaja.La firma respectiva chiar vreau sa renunt,pentru ca sunt foarte neseriosi si nu mai vreau sa am de-a face cu ei.
Buna seara!In urma cu doua saptamani am semnat un contract de munca in care era prevazuta o perioada de proba de 30 de zile.Azi am anuntat firma ca vreau sa renunt,nu vreau nici un ban,vreau doar sa plec si mi-au zis ca sunt obligata sa le dau preaviz si sa mai stau 15 zile,altfel ma acuza de indisciplina.Pt contract trebuia sa duc si adeverinta medicala care sa certifice ca sunt apta de munca,dar nu s-a putut deoarece sunt studenta si medicul nostru era plecat.Este posibil sa fi facut deja cartea de munca(nu aveam inainte,sunt la primul job) fara toate actele si sa ma treaca in ea ca fiind indisciplinata?