avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... model notificare incetare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

model notificare incetare contract de munca

Am cautat pe net un model de notificare,dar nu am gasit pt incetarea contractului de munca.Ati putea sa-mi spuneti cam ce contine?
Cel mai recent răspuns: rocsy88 , utilizator 14:01, 15 Aprilie 2010
Este o instiintare prin care salariatului i se aduce la cunostiinta ca incep[ind cu data de (dupa implinirea termenului de preaviz) contractul de munca ii va inceta pentru motivul prevazut (urmeaza articolul din CM aplicabil)
Eu vreau sa instiintez angajatorul ca vreau incetarea contractului in perioada de proba.
Ii veti spune angajatorului ca, in conformitate cu prevederile art. 31 alin 4.1 din Codul muncii, il notificati cu privire la incetarea CIM din initiativa dvs incepand cu data de ...X..... ca urmare a .... si puteti sa puneti motivul.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim in perioada de proba surdoiu surdoiu Buna ziua, Va rog frumos sa ma indrumati in urmatoarea problema: - am angajat o persoana cu cim, a venit o zi, dupa care a spus ca ea nu se mai poate ... (vezi toată discuția)
Sant in perioada de proba, pot pleca fara preaviz? elnyy elnyy Va rog mult sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. M-am angajat la o firma, am semnat un contract de munca pe in 3 exemplare in care nu era trecut salariul ... (vezi toată discuția)
Incetare contract individual de munca in perioada de proba. mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Am un angajat cu CIM pe durata determinata de 6 luni cu o perioada de proba de 30 de zile. As dori sa știu care este procedura de desfacere a ... (vezi toată discuția)