Am un prieten care a fost oprit in trafic si a fost testat cu aparatul drager rezultat 0,77
iar la prima proba de sange a iesit 1,60 la intervat de 60 de min 1,40 rezultat constatat de imml bucuresti
,conform legii prietenul meu avea drepreptul la recalculare si nu i sa aprobat de parchet?
este sau nu constitutional si legal aprobarea de catre parchet recalculatea probei de sange
avand in vedere ca prietenului meu i s-au recoltat 2 probe de sange iar din momentul cand a suflat in drager
si pana la recoltarea primei probe biologice de sange au trecut 50 min si conform un ordin
al ministerul sanatatii ce trece peste 30 min de cand a fost testat cu drager si pana la prima proba de sange ,are dreptul la recalcularea probelor biologice,mentionez ca prietenul meu lucreaza la m.a.i.
va multumes.
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri =D> si pentru sfaturile date ceea ce m-a ajutat foaret mult a fost blocarea cartii funciare deoarece el a vrut sa vanda din ce ia mai ramas urmand sa ne judecam dar cand sa dus sa vanda la notar nu a putut sa vanda fara semnatura mea de a incheia litigiul cu mine adica intai a trebuit sa faca actele cu mine si depuse la judecatorie bineinteles dupa care a putut sa vanda ceea ce ia mai ramas va multumesc inca o data :)
salut,am scos certificat de grefa am fost sa blochez cartea funciara ,va tin la curent cu ce se intampla mai nou,,vecinul'' care l am pus martor vecinul terenului ma cautat si mia spus ca vin cumparatori si el le spune ca terenul este vandut ,am fost cautat de un posibil cumparator ca vroia sa afle de la mine ce este cu terenul respectiv ca propietarul ia spus ca terenul nu este vandut ca actul care la facut cu mine la avocat este o simpla hartie si nu se ia in calcul,ca ami da banii inapoi ca ia luat imprumut etc.pe 13 mai tre sa ma prezint la judecatorie si bineinteles sa achit taxa de timbru m ar interesa o parere daca el in stanta zice ca nu vrea sa respecte antecontractul adica nu vrea sa mai vanda mentionez ca in antecontract este si clauza aveti idee cum decurg lucrurile ?
Salut,va rog daca puteti puteti sa ma ajutati intr o problema,in urma cu 2 luni m am prezentat la avocat inpreuna cu vanzatorii eu fiind cumparatorul unui teren in prezenta avocatului sa incheiat un antecontract eu urmand sa intru in posesia unui teren intravilan achitand suma in totalitate ,incheiam acest contract de vanzare cumparare la notariat dar la notariat nu avea carte funciara de aceea nu sa ales notarul,am zis ca actele sa fie legale dat fiind faptul ca nu mai puteau astepta ca le trebuie banii neaparat etc.din acte rezulta aveau acte de mostenire pe o suprafata mai mare dintre care vanduse din el putin cate putin initial in actul vechi avea trecut sup de 7000 m2 dar asta este alta poveste pe scurt ,cum sa facut actul la avocat si ce a declarat vanzatoru adica el intre timp si a facut carte funciara pe intraga suprafata la masurator lungimea terenului in loc de 84 m sa gasit 80 mai nou el parcele la care ne am inteles si este trecuta si in antecontract nu mai vrea sa mi o dea pe aceea rea s ami dea in cealalta partedechiderea terenului in loc de 15 m vrea s ami dea 12 m si s ami returneze diferenta de bani terenul acum in acte este de 2400 m2 dintre care dupa calculele noastre treb sa mi revina 84*15=1260 ce sanse am ca sa ma puna in posesie pe ceea ce m am invoit cu el de prima data conform contractului imi tot spune ca a fost presat de fata lui s al vanda este trecut de 60 ani ca sia dat seama ca a facut o greseala ca daca mi da mie parea care am convenit ca el cu ce se mai alege terenul avand 32m deschidere zicand ca ami da 12m sa ramana si el cu 2 parcele de cate 10 m dintre care una sa o vanda vecinului care teoretic sa fiu eu vecin .multumesc