avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Activitate m_mariana

Activitate m_mariana

Discuție fidejusor
am fost fidejusor pentru un cunoscut care a incheiat un contract de arenda pentru un teren cu o firma.Acesta nu si-a platit arenda,firma ma ameninta acum pe mine ca imi pune sechestru pentru suprafata de 10 ha pe care eu o am in proprietate.Ce pot sa fac sa scap din aceasta situatie neplacuta,firma respectiva nu-i poate pune sechstru pe bunurile arendasului deoarece el a folosit terenul?
daca sunt trimisa in judecata si am vrut sa prestez un serviciu cu o conventie civila mi s-a spus ca nu pot deoarece sunt cercetata penal.Procesul este pe rol si nu s-a terminat . Va rog sa-mi raspundeti daca pot presta o activitate in conditiile in care cazierul meu acum este curat si procesul nu s-a incheiat.Asta inseamna oare ca sunt cercetata penal?
daca primarul din comuna noastra a decdat in data de 11.12.2011 se fac alegeri noi sau viceprimarul ii ia locul pana la urmatoarele alegeri care vor fi cand vor guvernantii. Multumesc
Sunt trimisa in judecata pentru fals intelectual ,pot fi suspendata daca nu este o sentinta definitiva,procesul este in septembrie 2011,daca da atunci mai pot lucra in alta parte si pot beneficia de concediul de odihna pentru lunile lucrate.Daca sunt suspendata pot ataca decizia de suspendare pe motivul de prezumtie de nevinovatie
Buna ziua

Am auzit despre posibilitatea declararii falimentului personal in cazul persoanelor fizice si as dori sa aflu mai multe despre aceasta posibilitate. Ideea este ca am mai multe credite la bancii si am ajuns in punctul in care nu mai pot achita aceste datorii. As dori sa aflu ce presupune acest faliment personal si pasii care trebuiesc urmati in cazul in care acest lucru este posibil.
Va multumesc.