avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită fidejusor
Discuție deschisă în Executare silită

fidejusor

am fost fidejusor pentru un cunoscut care a incheiat un contract de arenda pentru un teren cu o firma.Acesta nu si-a platit arenda,firma ma ameninta acum pe mine ca imi pune sechestru pentru suprafata de 10 ha pe care eu o am in proprietate.Ce pot sa fac sa scap din aceasta situatie neplacuta,firma respectiva nu-i poate pune sechstru pe bunurile arendasului deoarece el a folosit terenul?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 15:07, 1 Noiembrie 2012
Daca prin contract ati renuntat la benefciul de discutiune si diviziune, atunci va poate urmari si pe dvs in mod legal si inaintea debotorului principal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrainare imobil in timpul executarii altui imobil ContSters194995 ContSters194995 Buna ziua, Daca o persoana este garant ipotecar intrat la executare si mai are alte imobile pe numele lui, poate sa instraineze acele imobile in timpul sau ... (vezi toată discuția)
Executare silita girant tinaa tinaa buna ziua. va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns cat mai urgent. eu sunt girant pt fostul sot la un credit de nevoie personale fara garantii. fostul sot ... (vezi toată discuția)
Garantul fidejusor si insolventa florindbro florindbro Poate sa ma ajute cineva in urmatoarea problema: am contractat o linie de credit la o banca pentru firma la care sunt administrator si am garantat imprumutul ... (vezi toată discuția)