avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... despre falimentul personal
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

despre falimentul personal

Buna ziua

Am auzit despre posibilitatea declararii falimentului personal in cazul persoanelor fizice si as dori sa aflu mai multe despre aceasta posibilitate. Ideea este ca am mai multe credite la bancii si am ajuns in punctul in care nu mai pot achita aceste datorii. As dori sa aflu ce presupune acest faliment personal si pasii care trebuiesc urmati in cazul in care acest lucru este posibil.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 21:33, 15 Aprilie 2010
Este vorba de un proiesct de lege care nu se stie insa daca va trece .Daca va fi sa treaca, se pare ca debitorul va beneficia de o scutire de 25% din datorie, restul sumei urmand a fi reesalonata, pe o perioada de 3ani.
[ link extern ]
Buna seara.
Este aşa numai dacă că a fost şi este de bună credinţă,dacă nu ,nu mai este această facilitate.
Ultima modificare: Joi, 15 Aprilie 2010
Marius Bote, Practician in insolventa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declararea falimentului in cazul unei firme ContSters42478 ContSters42478 Care sunt conditiile declararii falimentului unei SRL? Este vb despre o firma care are datorii de aprox 400 mil lei vechi la stat si are dificultati destul de ... (vezi toată discuția)
Credit restant irina-escu irina-escu Buna ziua, va rog sa imi dati un sfat in urmatoarea situatie Tatal meu a facut un credit in 2008 pe care l-a reesalonat in anii 2009-2011. In 2012 banca nu a ... (vezi toată discuția)
25% reducere credit la banci? darabontcsilla darabontcsilla e adevarat ca, Printr-o lege noua ,clientii bancilor pot sa plateasca si cu 25% mai putin la credite,daca pot sa demonstreze ca nu pot sa plateasca intreaga ... (vezi toată discuția)