avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Activitate floryn2004

Activitate floryn2004

Răspuns la discuția delapidare art. 215 ind.1 C.p
procurorul care m-a anchetat mi-a spus dupa ce l-am intrebat,disperat fiind, ca nu am sa fac inchisoare ci voi lua cu suspendare. ce parere aveti?
adica se da sentinta de la primul termen? prima instanta
am lucrat ca agent comercial la o firma de distributie,am vandut marf am emis facturi si chitante. nu stiu daca stiti cum se proceda inainte poate si acum la firmele de distributie,ca superviser-ul sa ia bani frumosi si agentul la fel daca nu sunt vanzari in cursul lunii la sf lunii se fac facturi pe anumiti clienti si marfa se tine apoi marfa se vinde cash. am facut si eu asa dar am avut incredere in prieteni si am dat marfa mea si am iesit lipsa. nu spun ca nu am luat si eu din bani dar nu am luat niciodata 26000 ron. nu am cum sa demonstrez ca la inventare mi-a fost luata marfa si nici nu pot sa demonstrez ca nu am luat eu banii.
si mai am o intrebare daca se poate. ce inseamna -stadiul procesului : fond ?
deci din cate sa inteleg de la dvs nu am sanse sa scap cu pedeapsa cu suspendare.
buna ziua. am mai pus intrebarea si am primit raspuns dar nu sunt lamurit. sunt acuzat de delapidare art. 215 ind.1 C.p. am produs o paguba unei firme de distributie de 26000 ron din inconstienta si din cauza ca am avut incredere in cine nu trebuia. nu am niciun antecedent penal,am un cazier curat si sunt foarte speriat de ce mi se poate intampla. de cand am primit ciatatia in posta nu mai pot dormi si imi fac griji ca voi fi arestat. mentionez ca din suma respectiva nu am putut inapoia nicio o suma pt ca nu dispun de bani. este posibil sa primesc pedeapsa cu suspendare? si daca da cum poate firma respectiva sa isi recupereze prejudiciul de la mine pt ca nu am de unde sa ii dau iar pe numele meu nu am decat un apartamen care e luat pe credit bancar. va rog daca puteti sa imi raspundeti mai in detalii pt ca sunt disperat. va multumesc

Discuție ce pedeapsa?
ce pedeapsa se poate da in cazul unei delapidari in valoare de 26.000 ron dac sunt la prima abatere. se poate da pedeapsa cu inchisoare cu executare? va multumesc