avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters140863

Activitate ContSters140863

Am facut recurs la o sentinta civila data numai cu drept de recurs. Am depus recursul la instanta care a judecat fondul cauzei - Judecatoria Sinaia. De aici recursul va ajunge la instanta superioara in grad, respectiv Tribunalul Prahova, la Ploiesti. Beneficiarul taxei de timbru este bugetul de stat, dar...
Intrebarea mea este: in ce cont trebuie sa platesc taxa de timbru? In contul deschis la Trezoreria Sinaia sau cel deschis la Trezoreria Ploiesti?
Din L. 146/1997 privind taxele judic. de timbru, art. 19, am inteles ca trebuie sa platesc in contul de la sediul debitorului, care este in Sinaia. Pana la urma cum este corect???
este necesar tinerea unui caiet de bani personali pentru angajatii unui hotel?
si daca da, ce lege reglementeaza acest aspect?
va multumesc!
Daca cuiva i se da un preaviz (de restructurare cf. criteriilor din C.C.M.) iar acesta reclama ca a lucrat pe anul 2009 si pana in prezent circa 100 zile fara a-si lua libere in alte zile, cum se procedeaza? Se intrerupe preavizul si se acorda zilele libere sau acestea se pierd. Mai trebuie mentionat ca seful sau direct a tinut o evidenta, insa pontajul s-a facut normal, fara ase tine seama de orele/ zilele lucrate in plus.
Multumesc!