avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate Agatia

Activitate Agatia

Buna ziua, intrebarea mea este referitoare la vecii mei care au in prezent intrarea in curte de pe o strada,strada ce figureaza si in buletinul lor la domiciliu.spatele curtii lor da in aleea in care avem noi iesire.dansii vor sa-si faca iesire din curte si de pe aceasta alee de pe care pana acum aveau doar gard(de 2 metrii lungime).este legal?ideea este ca strada pe care au in prezent iesire este strada normala, in schimb aleea pe care avem noi iesire este o alee mica,de o singura masina iar respectivii vecini au doar 2 metrii de gard pe granita cu aceasta alee.e legal sa aibe pe buletin o strada si sa poata sa-si faca iesire din curte si pe alta strada/alee?multumesc
Răspuns la discuția Procedura inchiriere locuinta
Multumesc pt raspuns,dar mai mult ma interesa daca impozitul anual aferent locuintri difera daca este data spre inchiriere(daca este mai mic sau ramane acelasi impozit).
As dori sa stiu care este procedura prin care pot inchiria o locuinta,daca exista o suma minima aferenta chiriei si daca impozitul anual platit pe locuinta asa cum e acum difera daca o inchiriez dupa noile legi.Este a doua dupa cea de domiciliu.Multumesc
Buna ziua.Acum 6 luni am intrat in somaj,luna aceasta mi-a incetat perioada de somaj si firma de la care am plecat in somaj vrea sa ma reangajeze.Care sunt pasii necesari derularii acestei proceduri?Multumesc.